Chlieb s maslom je klasika. Vyskúšali ste už ale Original GHEE maslo? Ak nie, pripravili sme pre vás malú ochutnávku vo forme článku o tomto zaujímavom produkte. Inšpirujte sa a vyskúšajte niečo skutočne zdravé!
Kvalitné podmienky = kvalitné produkty
Vyvážené stravovanie a konzumácia tukov jednoznačne prospievajú ľudskému organizmu. Aby to bolo skutočne tak, mali by byť spomínané tuky kvalitné. U tých živočíšnych záleží vo veľkej miere na tom, čím, ako a v akom prostredí je zviera kŕmené. Za vzor a pozitívny príklad „ako na to“ slúžia podhorské oblasti Álp, kde sa moderna vhodne skĺbila s tradíciami. Kravy sú tu kŕmené trávou v lete a senom v zime a aj vďaka nízkej miere stresu produkujú mimoriadne kvalitné mlieko. A len z kvalitného mlieka môže vzniknúť kvalitné maslo.
Original GHEE – nezávadný prírodný produkt
U niektorých ľudí však aj vysoko kvalitné maslo vyvoláva nežiadúce reakcie, súvisiace s kaseínovou či laktózovou intoleranciou. Pri konzumácii Original GHEE masla ale netreba mať obavy. Je zbavené bielkovín, vody aj lakózy, tvorí ho čistý živočíšny tuk. Takéto maslo je skvelým zdrojom Omega 3 mastných kyselín, vitamínov A, D, E, K, má výbornú chuť a navyše aj schopnosť upokojiť podráždený žalúdok. Je tiež tepelne stabilné – s teplotou horenia na úrovni 250 °C sa nemusíte obávať, že by sa vám pri varení pripaľovalo. Aj trvanlivosť tohto masla je unikátna. Bez akýchkoľvek konzervačných látok vydrží pri bežnej izbovej teplote až 8 mesiacov!
Široká škála využitia
Vďaka obsahu látok a vlastnostiam má toto maslo široké využitie. Dá sa použiť pri varení, smažení, pečení, v teplej aj studenej kuchyni a v zásade všade, kde ste zvyknutí používať klasické maslo. Originálne Ghee maslo, okrem iného, podporuje trávenie a je skvelým zdrojom dlhotrvajúcej energie pre telo. V kombinácii s bežnými telovými olejmi môže slúžiť aj ako výživa pokožky dospelých či detí.